10 June 2022

Spending time in nature and with each other at King’s Bangkok

Spending time in nature and with each other at King’s Bangkok

Spending time in nature and with each other at King’s Bangkok
ใช้เวลาไปกับธรรมชาติและกับผู้อื่นที่คิงส์คอลเลจกรุงเทพ
[โปรดติดตามภาษาไทยด้านล่าง]

A few weeks ago, our Year 2 students went on a school trip to the Get Growing Community Farm on Bang Krachao to increase their awareness of the natural world and also take part in team building. There, they were exposed to live animals as they collected eggs from the hens, picked morning glory from the fields and fed the goats, pigs and tortoises. They were given the opportunity to engage with nature and horticulture by mixing their own organic compost and planting lychee seeds. 

.

Following this, they learned how to navigate a challenging, natural playground and they took risks and learned strategies to raft and successfully move over an obstacle course, having fun falling into the mud and water. Some even raced down the terrifying mudslide. It was super to see the children collaborate and overcome their fears in a beautiful organic environment.

.

We at King’s Bangkok love offering such trips and outings to push our students out of their comfort zones and It is important that our core values of kindness, good manners and wisdom are cultivated by spending time in new places, speaking to a variety of people, trying new things, and being ready to learn outside of the classroom. It is clear that even our youngest students are open to this and their great hearts will take them further.

.


นักเรียนระดับชั้น Year 2 ของโรงเรียนนานาชาติคิงส์คอลเลจกรุงเทพ ได้มีโอกาสไปทัศนศึกษาที่ Get Growing Community Farm ที่บางกระเจ้า เพื่อให้นักเรียนเกิดความตระหนักรู้เกี่ยวกับโลกธรรมชาติและมีส่วนร่วมในการทำงานเป็นทีม ที่นั่น เด็ก ๆ ได้สัมผัสกับสัตว์ เก็บไข่จากแม่ไก่ เก็บผักบุ้งจากทุ่งนา ให้อาหารแพะ หมู และเต่า เด็ก ๆ ได้รับโอกาสในการมีส่วนร่วมกับธรรมชาติและพืชสวน โดยได้ผสมปุ๋ยอินทรีย์ของตัวเองและปลูกเมล็ดลิ้นจี่อีกด้วย

ทั้งนี้ พวกเขายังได้เรียนรู้วิธีนำทาง เล่นสนามเด็กเล่นตามธรรมชาติ ได้ลองรับความเสี่ยงและเรียนรู้กลยุทธ์ในการล่องแก่ง รวมถึงการเคลื่อนตัวเพื่อข้ามสิ่งกีดขวาง สนุกสนานกับการตกลงไปในโคลนและน้ำ บางคนถึงกับวิ่งเล่นไปตามโคลน ซึ่งถือเป็นเรื่องดีที่ได้เห็นเด็ก ๆ เล่นร่วมกันและเอาชนะความกลัวกับสภาพแวดล้อมทางธรรมชาติที่สวยงามนี้ได้

คิงส์คอลเลจกรุงเทพ ยินดีที่จะจัดทริปและพานักเรียนออกไปข้างนอก เพื่อให้พวกเขาได้ออกจากพื้นที่ที่คุ้นเคย และสิ่งสำคัญคือได้ปลูกฝังคุณค่าหลักในด้านความมีเมตตา การมีมารยาทที่นอบน้อม และความใฝ่รู้สู่ปัญญา โดยให้พวกเขาได้ใช้เวลาในสถานที่ใหม่ ๆ พูดคุยกับผู้คนที่หลากหลาย ทดลองสิ่งใหม่ ๆ และพร้อมที่จะเรียนรู้นอกห้องเรียน ซึ่งเป็นเรื่องน่ายินดีที่นักเรียนของเราได้เปิดรับสิ่งใหม่ ๆ และหัวใจที่ยิ่งใหญ่ จะนำพาพวกเขาไปได้ไกลกว่า อย่างที่คิงส์คอลเลจกรุงเทพตั้งใจเสมอมา


#ShineBrighterGoFurther #KingsBangkok #KingsCollege #AGreatHeartTakesYouFurther

SHARE

SHARE